viini ja ruoka 2018

Tunnelmia: Viini ja Ruoka 2018

Viini ja Ruoka -messut järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 25.–28.10.2018. Esillä oli yli 120 näytteilleasettajaa ja samalla lipulla pääsi myös Helsingin kirjamessuille.

Kävin tutustumassa tapahtumaan tuoreeltaan torstaina. Myös tänä vuonna pääpaino oli viineissä, koko alue oli anniskelualuetta joten hiukan markkinahenkiseen ”ruokakylään” pysty menemään vapaasti viinilasin kanssa. Ruokaosastojen lisäksi paikalla oli street food ruokarekkoja josta pysty ostamaan monen muotoista ruokaa.

Viinimaistelut maksetiin kortilla johon oli ladattu arvoa, mutta ruuat ostetiin rahalla. Tänä vuonna viinilasin sai pitää itsellään 😊

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Messujen aikana järjestettiin useita viini-tastingeja. Atria-näytöskeittiö toi puolestaan huippukokit ja ruokakirjailijat esittelemään tämän vuoden ruokatrendejä. Ohjelmassa esiteltiin muun muassa hyönteisten käyttöä ruoanlaitossa, vihermehujen valmistusta sekä riista- ja villikalaherkkuja.

Päivä meni nopeasti ja ei jäänyt nälkä eikä jano. Päivän aikana lisäpuhtia antoi Stadin Nitron Nitro kahvi joka on kylmäuutettua kahvia johon lisätään typpeä ja tarjotaan ”oluthanasta”.

Kommentoi:

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.