Boltsi Kaura-siemenpyörykkä

Testissä: Boltsi

Minulle niin kuin niin monelle muullekin on tullut tavaksi testata uudet ”lihan korvikkeet”. Alussa oli tosiaan näin, monen uuden vege proteiini tuotteen pääasiallinen tarkoitus oli korvata ruokavaliossa liha ja olla mahdollisimman samankaltaisia kuin liha.

Pikkuhiljaa kuitenkin yhä useampi tuote on alkanut elää omaa elämäänsä ja uusissa tuotteissa mennään maku edellä, ilman että maun tai koostumuksen tarvitsee muistuttaa aina lihaa.

Leivon leipomon Boltsi Kaura-siemenpyörykkät on tästä trendistä erinomainen esimerkki, niistä on viime aikoina ollut paljon juttua netissä ja somessa, joten ei muuta kuin testiin.

No syy kohuun selvisi tosi nopeasti, ne ovat nimittäin hyviä. Koostumus on kivan jyväinen ja sitä ei voi erehtyä luulemaan lihaksi. Ja ei mitään asiaan kuulumattomia sivumakuja tai muuta. Pikkaisen tulee mieleen hyvä tuore leipä, joka ei ole ihme sillä Boltsi sisältää siementen lisäksi mm. kaura ja ruishiutaleita.

Makuja on kaksi Original ja Chili-tomaatti, ja oma suosikkini on chili-tomaatti, joka on myös vähän kevyempi. Kummatkin ovat laktoosittomia ja sisältävä reilusti proteiinia ja kuituja.

Sellaisenaan ne ovat vähän kuivia joten vaativat seurakseen kastikkeen, chili-tomaatti versiota maistoin tomaattikastikkeella ja originaali versiota ruskeakastikkeen kanssa.

Boltsi Kaura-siemenpyörykkä

Seuraava askit odottavat jo jääkaapissa, mutta eivät pitkään, näistä tulee meillä varmasti paljon käytetty arkiruoka (ja tämä postaus ei ole maksettu mainos).


Seuraa Mukana Maku ruokablogia:

FacebookInstagramTwitterPinterest

Kommentoi:

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.