Kirjolohicurry

Curryruokaa voi tehdä melkein mistä tahansa raaka-aineesta. Parhaimmillaan curry on silloin, kun pääraaka-aine antaa sille oman leimansa. Kirjolohi sopii makunsa ja rasvaisuutensa takia erinomaisesti curryn raaka-aineeksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ohje
  • 300g kirjolohen suikaleita tai paloja
  • 1 sipuli
  • 3 tl inkivääritahnaa
  • 2 tl garam masala seosta
  • 4 tl mietoa curry tahnaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 tl suolaa
  • 3 dl jogurttia
  • kasvisöljyä paistamiseen

Pilko sipuli. Paista pilkottu sipuli ja inkivääritahna öljyssä kunnes sipuli on saanut väriä. Lisää kirjolohi ja garam masala ja paista kunnes kirjolohi ei ole enää punaista. Lisää currytahna, suola ja sitruunamehu, paista hetki niin että tuoksuu kunnolla, ota levy pois päältä ja lisää jogurtti, sekoita. Jogurtti todennäköisesti leikkaa etenkin jos se on kreikkalaista/turkkilaista mutta se ei haittaa makua tipaakaan 🙂

Kommentoi:

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.