Uusi rafla Stadiin

Bistro gimis

Ruoholahdenrantaan avautuu 20.6.2016 entisiin Violan tiloihin uusi Bistro Gimis (sana Gimis on Stadin slangia ja tarkoittaa kivaa/erikoista). Uusi konsepti on siis vahvasti Stadilainen ja sijaitsee Punavuoren urbaanissa satamamiljöössä vauhdilla kasvavan Jätkäsaaren kupeessa.

Ravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa ja juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta.

bistro gimis

Pääsimme tutustumaan konseptiin viikkoa ennen avajaisia hauskasti järjestetyssä tilaisuudessa jossa saimme pukeutua huomioliiveihin ja työmaakypäröihin. Saimme lisäksi Lauri Salovaaran johdolla kuunella Avionin Prinsiin ansiokasta Stadi räppiä, ja totta kai biisin ”Niin gimis on Stadi”.

Tila oli vielä aika kesken mutta järjestäjät lupasivat että Bistro Gimis aukeaa aikataulun mukaan. Saimme myös maistella tulevaa menua joka vaikuttaa tosi gimikseltä 🙂

Bistri gimis

Loistavaa porukkaa 😉

Uusi ravintola on osa Radisson Blu Seaside Hotelin täydellistä muodonmuutosta ja sijaitsee osoiteeessa Ruoholahdenranta 3, Helsinki.

helsinki state of mind

Kommentoi:

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.