Lohi-chorizopasta

Viime aikoina olen maistanut yhä useammin kalaruokia joissa on mukana Chorizo makkaraa, viimeksi kuluneella viikolla. Siitä sainkin sitten inspiraation tehdä pastaa jossa on lohta ja Chorizoa, ja se onnistuikin tosi hyvin. Mikään terveysruoka ei ole kyseessä mutta osuin ainakin minulla just oikeeseen makuhermoon.

Ainekset

  • 250g lohisuikaleita
  • 150g Chorizo makkaraa
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • ½ tl Sriracha chilikastiketta
  • 200-300g Pastaa (kuivana)
  • rypsiöljyä

Ohje

Laita pasta kiehumaan. Silppua sipuli ja valkosipuli, leikkaa chorizo kuutioiksi. Laita paistinpannuun vähän rypsiöljyä ja chorizo kuutiot, paista kunnes chorizosta lähtee kunnolla rasvaa. Lisää sipuli/valkosipuli silppu, paista kunnes sipuli on läpikuultavaa. Lisää lohisuikaleet, suola, mustapippuri, sitruunamehu ja Sriracha. Paista keskilämmöllä 3- 5 minuuttia. Kaada paistinpannuun kypsä pasta ja sekoita hetki.

Kommentoi:

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.