Pasta all'arrabbiata

Pasta all’arrabbiata

Pasta all’arrabbiata eli ”vihainen pasta” on yksi niistä pastoista joita teen kun tekee mieli ”jotain pastaa”, ja sen pitäisi olla valmiina nopeasti. Ainesosat löytyy minulla useinmiten valmiina, ja jos ei kaikkea löydy niin vähän tuunaan, kunahan kastikeessa on pääosassa tomaatti ja chili.

Ainekset

 • 1 sipuli
 • 4 valkosipulin kynttä
 • 400g tomaattimurskaa
 • 1 tl chilimurskaa
 • ¼ tl rouhittua mustapippuria
 • 1 rkl kuivattua persiljaa
 • 2 tl sitruunamehua
 • 1 tl suolaa
 • ½ tl sokeria
 • 3 rkl parmesaani juustoraastetta
 • oliiviöljyä
 • 250g pastaa (kuivana)

Ohje

Laita pasta kiehumaan. Pilko sipuli ja valkosipuli. Laita paistinpannuun sen verran oliiviöljyä että pohja peittyy, kun öljy on lämmintä lisää sipuli, valkosipuli ja chilimurska, paista kunnes sipuli on läpikuultavaa (varo chilihöyryjä ne ärsyttää silmiä). Lisää kuivattu persilja ja mustapippuri, kääntele hetken.

Lisää tomaattimurska, sitruunamehu, suola ja sokeri ja anna kastikkeen kiehua sen aikaa kun pasta kypsyy. Kun pasta on kypsää kaada se ja parmesaani juustoraaste kastikkeen sekaan ja sekoita kunnolla.

Kommentoi:

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.