Kahvila Rosta

Tue paikallista: Kahvila Rosta, Kirkkonummi

Tämä postaus kuuluu #otavamediavälittää -kampanjaan ja on tehty pro bono.

Tämä blogipostaus on kirjoitettu koronakeväänä 2020.

Teen yrittäjänä töitä pääasiassa kotoa ja kun tapaan täällä Kirkkonummella asiakkaita tai yhteistyökumppaneja vien heidät kuntakeskustan kivoimpaan kahvilaan. Tämä kahvila on Rosta, joka sijaitsee ihan juna aseman ja liikennekeskuksen liepeillä.

Mutta nyt huhtikuussa 2020 kahvilassa näyttää tältä:

Lempi kahvilani on yhä auki, mutta vain take away toimintaa varten.

Poikkeusaikana Rosta:n leivonnaisten ja leipien noutomyynti on auki ma-pe 10-16. Erikseen sovittaessa myös muina aikoina voi noutaa mm. tilauskakkuja tai aamiaissämpylöitä ja pullaa. Myytävänä on myös suodatinkahvi ja tee pakkauksia.

Heidän verkkosivut löytyvät tästä Kahvila Rosta

Rosta on kiitettävän aktiivinen Facebookissa ja heidän sivu löytyy tästä: Kahvila Rosta Facebook sivu

Osoite: Munkinmäentie 19, 02400 Kirkkonummi

Puh: 044 33 16 333

Nyt on tärkeää auttaa paikallista pienyrittäjää nimenomaan pitämällä heidän liiketoimintaa jollain tasolla käynnissä kun se on mahdollista. Yrittäjät tosi usein rakastavat työtään ja mahdollistamalla sen että he voivat tehdä edes osaa työstään autat heitä monella tasolla.

Kahvila Rosta

Kahvila Rosta on perutettu vuona 2015 ja olen ollut siitä asti vakioasiakas, ja sellaisena aion pysyä myös jatkossa. Paikka on kuin toinen olohuone: viihtyisä, kodikas ja palvelu on sydämellistä ja aitoa, aina on aikaa hymylle.

Kahvila Rosta on myös konditoria eli kaikki levonnaiset ja leivät valmistetaan itse, Rostasta onkin tullut paikallisesti kuuluisa tuoreesta leivästä, etenkin ruislimput ja saaristolaisleipä ovat kovassa suosiossa.

rostan ruisleipä

Rostassa on myös töissä kondiittorit, jotka loihtivat siellä upeita kakkuja ja levonnaisia moneen tilanteeseen.

ristiäiskakku

Yksi suosikkejani on normaalitilanteessa paikan päällä nautittava herkullinen Tosca-kakku, jota tässä vartioi kovasti kahvilan emännältä näyttävä nukke 😊

Yrittäjänä Rostassa on Mervi Äikäs, jonka karjalaisjuuret näkyvät kahvilassa upeasti ja hänen intohimonsa teehen näkyy puolestaan runsaassa teevalikoimassa josta teetä voi ostaa myös mukaan.

Nyt ei ole siihen vielä oikea aika mutta odotan kovasti, että pääsen taas pitämään pulla&kahvi palavereja paikan päälle Rostaan. Enkä ole ainoa sillä Rostassa kokoontuu myös moni paikallinen yhdistys ja moni muukin paikallinen yrittäjä tapaa siellä asiakkaitaan. Toki käyn siellä myös ihan muuten vaan kahvilla.

Mutta siihen päivään asti voin yhä ostaa sieltä leivonnaisia etäpalaverin piristykseksi.

Toivotamme teille terveyttä, ja kuten nyt on ollut tapana lausua: ”Kyl myö täst selvitää”. Terv. Rostan väki

Tämä kahvila postaus on tehty etänä, artikkelin kuvakollaasi on omista arkistokuvista (paitsi ruisleipäkuva). Muut postauksen kuvat antoi käyttööni Kahvila Rosta.

Kommentoi:

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.