Ruokaihmisen TikTok

Ruokaihmisen TikTok

Liityin TikTok:iin jo vuona 2018, ihan vaan tutkiakseni että mikä tuo nuorison uusi nettijuttu oikein on?

Mutta vasta kun poikkeusajat 2020 alkoi, aloin yhä enemmän hakemaan sieltä hetken viihdykettä synkkään aikaan, ja niin teki myös tosi moni muu. Palvelun käyttö kasvoi räjähdysmäisesti ja nyt se on jo yksi maailmanlaajuisesti tärkeimmistä Sosiaalisen Median kanavista.

Pikkuhiljaa viime vuoden aikana TikTok:iin rupesin tulemaan yhä enemmän aikuisia ihmisiä ja samalla sisältö muuttui. Vuoden 2020 loppupuolella TikTok:issa rupesi toden teolla näkymään ruokavideoita, usein kyse oli vinkeistä ja nopeista tavoista tehdä näyttäviä aterioita.

Vuoden 2021 aikana tämä trendi vaan kasvoi ja nyt TikTok:issa on jo paljon ruokasisältöä ja myös paljon kotimaisia ruokabloggareita, kokkeja, ravintoloita…

Myös itse olen siellä nyt aktivoitunut ja haparoinnin ja testailun kautta ruvennut jakamaan siellä lyhyitä ruokavideoista.

Tällä hetkellä suosituin on tämä äärimäisen yksinkertainen video jossa vaan näytän kuinka jauhelihapihvistä saa siistin pyöreitä. Alunperin mietin että viitsiikö mitään noin simppeliä laittaa… no tähän mennessä (14.4.21) videota on katsottu jo yli 48 600 kertaa.

Ruokavideoitten vastapainoksi siellä on välillä videoita joissa nolaan itseni, se kuulu tuon kanavan henkeen, siellä ei pidä olla liian vakava 😀

Ruokablogaamisen lisäksi autan yrityksiä pyörittämään mainoksia Sosiaalisessa Mediassa (SoMe Masters) joten TikTok kiinnostaa ihan siltäkin kantilta, siellä on nykyjään yhä enemmän Suomalaisia mainoksia mutta mainostilin avaamista ei vielä yleisesti tueta Suomessa tai Pohjoismaissa, mutta eiköhän sekin ole kohtapuolin mahdollista.

TikTok:ista tulee todella mielenkiintoinen vaihtoehto mainosalustaksi monelle yritykselle joka myy kuluttajille tuotteita ja palveluja. Itse ainakin olen sillä heti tekemässä ja opettelemassa mainosten tekoa kun se on mahdollista.

TikTok profiilini löytyy osoitteesta: https://www.tiktok.com/@mukanamaku (saa seurata 😉 )


Seuraa Mukana Maku ruokablogia:

FacebookInstagramTwitterPinterest – TikTok

2 vastausta artikkeliin “Ruokaihmisen TikTok”

  1. Tiina Varjus avatar
    Tiina Varjus

    TikTok on kyllä mainio. Paljon hauskuutta ja paljon myös todella hyödyllistä tietoa ja vinkkejä. Itse myös vasta reilu pari kk ollut aktiivisena TikTokkaajana, ja eniten harmittaa, ettei tätäkin tajunnut aikaisemmin. Aurinkoista viikkoa toivotellen. //tinsku

    1. Dick Lindertz avatar

      Samaa mieltä Tinsku, siellä saa kyllä kivoja vinkkejä joista joitain kokeilee heti 😉

Kommentoi:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tervetuloa Mukana Maku blogiin, täältä löytyy paljon reseptiikkaa, mutta myös kirjoituksia matkailusta, juomista ja ravintoloista.

Resepteissäni tuon kotimaiseen keittiöön vaikutteita eri maiden keittiöistä mutta valmistan myös tuttuja ruokia sekä perinteisesti että välillä hiukan eri tavalla.