Kananpoikaa Pohjois-Afrikan tapaan

Näin olympialaisten aikaan myös kotikatsomossa tarvitaan proteiinipitoista ruokaa sillä se pitää nälän pitkään poissa, ja jos myös itse innostuu urheilemaan niin proteiini kasvattaa lihaksia ja parantaa kestävyyttä.

Ohje

 • 250g Kananpojan suikaleita
 • 125g kypsiä kikherneitä
 • 125g Cashewpähkinöitä
 • 400ml kookosmaitoa
 • 1 Sitruuna
 • 1 Sipuli
 • 2 tl valkosipulimurskaa
 • 1 tl inkivääritahnaa
 • 1 rkl Juustokuminaa
 • 1 tl kurkumaa
 • 1 ½ tl suolaa
 • rypsiöljyä paistamiseen

Kuutio sipuli ja paista sitä hetki yhdessä valkosipulin ja inkiväärin kanssa pannussa jossa on rypsiöljyä. Kun sipulit ovat pehmeitä, lisää pannuun kananpojan suikaleet ja juustokumina, jatka paistamista kunnes suikaleet ovat saaneet väriä. Lisää joukkoon kookosmaito ja kikherneet. Raasta sitruunan kuori seokseen (vain ihan pintakerros), halkaise sitruuna ja purista sen liemi seokseen. Lisää kurkuma ja suola ja anna kiehua n.10 min. Lisää joukkoon Cashewpähkinät ja anna kiehua vielä n.10 min.

Tarjoile couscous:in kanssa

Kommentoi:

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.