Nutella muffinssit

Nutella-muffinssit

Kauhukseni huomasin että kaappiin oli jäänyt yksi purkki Nutellaa jonka parasta ennen päiväys oli mennyt umpeen. Tämä onnettomuus oli tapahtunut sillä olin ostanut uusia purkkia tietämättömänä siitä että kaapin perällä oli jo purkki. Mietin mitä voisin leipoa johon voi laitaa paljon Nutellaa?

Päätin kokeilla että voiko aika perus muffinisohjeeseen lisätä jopa 2dl Nutellaa? No kyllä voi ja lopputulos oli upea, muffinisseistä tuli kuohkeita ja Nutellan maku on vahva. Joillekin nämä voivat olla liian makeita ja raskaita, mutta meillä nämä loppu sellaista vauhtia että en meinannut kuvaa ehtiä ottaa (saatikka koristella).

Ainekset (14kpl)

  • 150g huoneen lämpöistä leivontamargariinia
  • 1 ½ dl sokeria
  • 2 dl Nutellaa (tai vastavaa)
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl maitoa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ tl leivinjauhetta
  • ¼ tl suolaa
  • 14 muffinssivuokaa

Ohje

Vaahdota sähkövatkaimella huonelämpöinen margariini ja sokeri, lisää kananmunat yksitellen kokoajan vatkaten, lisää Nutella ja maito, jatka vatkaamista kunnes on tasainen massa. Sekoita vehnäjauhot, suola ja leivinjauhe erikseen omassa astiassaan ja lisää seos taikinaan, sekoita. Vatkaa sähkövatkaimella kunnes seos on ilmavaa. Kaada seos muffinssivuokiin. Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes muffinissien pinnat ovat kauniin ruskeat.

Kommentoi:

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.